2018. április 12., csütörtök

28. rész: A csali




Isabelle a limuzinban hevert Luke alatt és tűrt. De a jól kiképzett, remek csali ezt úgy tette, hogy az ifjabb Jonesnak nem szúrt szemet. Viszont, a lány észrevette, hogy amikor viszonozza a közeledést, a férfi némileg visszavesz. Ms. White magában gúnyosan konstatálta a tényeket. Amelyek szerint, Luke Jones jobban gerjed arra, ha az ember lánya kevésbé odaadó. Majdnem valóban elmosolyodott, hiszen ezt már Rebecca is elmondta Edwardnak, amikor arról számolt be, mit intézett a fegyverkereskedővel kapcsolatosan.
Isabelle tehát, – amikor a rajta heverő már nagyon bemelegedett volna – némi engedelmességgel, odaadással visszafogta Jonest, viszont azt sem hagyta, hogy elveszítse az érdeklődését. A lány hol a gázt, hol a féket nyomta, és ezzel a taktikával elérte, hogy amikor a fegyverkereskedő házához értek, a pasas első, második, illetve sokadik gondolata a szex volt, és nem a bosszú.
Gyakorlatilag berángatta Isabelle-t a házba, a ruhát tépte róla, ahol érte, de a lány nem hagyta magát. Tiltakozott, ellenkezett, menekült, amitől Luke Jones teljesen elvesztette az önuralmát. Már ott tartott, hogy újdonsült bizalmasa, a limuzint vezető személyi testőre szeme láttára kapja el az első fordulóra a nőt, amikor az berohant a férfi hálószobájába. A pasas úgy volt vele, hogy annál jobb helyre nem is mehetett volna, ezért követte, majd becsukta az ajtót. Isabelle szíve a torkában dobogott, hiszen kettesben volt a fickóval, és a bátyján már majdnem rajtavesztett. Ráadásul, Luke-ról tudta, hogy az tisztában van a Warrennel kapcsolatos szerepével. Az is kiderült, hogy a figura szeret erőszakoskodni, méghozzá olyannyira, hogy be is gerjed tőle.
Luke Jones lassú léptekkel közeledett, miközben a szemét le sem vette a lányról. Vigyorogva gusztálta a megszaggatott ruhából kilátszó idomokat, nem beszélve a hátrálásról és a szinte önkéntelen rezdülésekről, amelyek arról meséltek, a nő talán mégis jobban szeretne valahol egészen máshol lenni. A fegyverkereskedő összeszedte minden önuralmát, és lassan a szekrényen álló italosüvegekhez sétált. Isabelle-re nézett és sima hangon megkérdezte:
– Innál valamit, szépségem?
Ms. White elmosolyodott és közelebb ment, hogy szemrevételezze a kínálatot. A férfi készségesen töltött egy kis whiskyt, a lánynak kevesebbet, saját magának sokkal derekasabb adagot. Isabelle óvatlanul a fickó közelében maradt, és amikor letette a poharat, Jones azonnal lecsapott. Megragadta a csuklóját, megtekerte a kezét, majd amikor úgy nézett ki, a nő nem adja fel, küzdeni fog, a fegyverkereskedő elővarázsolt az italospultról egy hangtompítóval felszerelt pisztolyt. Ne finomkodott, keményen Isabelle hátába bökte, miközben a fülébe lehelte az instrukciókat:
– Amikor az autóban nyomultam, elszedtem tőled remélhetőleg mindent, amivel árthatsz nekem, bébi. Viszont, nem vagyok sem bizalmas, sem hiszékeny típus, úgyhogy a pisztolyom csövével fogsz farkasszemet nézni, miközben vetkőzöl. Kezdj is neki, gyönyörűm!



Ms. White kibújt a használhatatlanná tépkedett ruhából, miután az a földre esett, kilépett belőle és arrébb rúgta. Szexi harisnyatartójának egyéb funkciója is volt valaha, hiszen a csipkedísz alá rejtett tokban tárolta a pengéket, de már egyet sem talált ott. A nőn már csak fehérnemű volt, amikor Luke megragadta, és bizonyítva, hogy tényleg készült az estére, az ágyhoz bilincselte. Ms. White kezének és lábának valamennyi mozgástere volt ugyan, de a hatásos védekezéshez mindenféleképpen kevés. Isabelle remegve hunyta le a szemét, valódi félsz reszkettette, hiszen a helyzet kísértetiesen hasonlított a vágóhídihoz, azzal a különbséggel, hogy most valóban pillanatok választották el attól, hogy Luke Jones megerőszakolja. A férfi nem sietett, kattintott néhány képet nőről, majd magához vett egy kést, de csak azért, hogy a fehérneműt levagdalja. Amikor Isabelle White immár teljesen meztelenül, kiszolgáltatva feküdt előtte, Jones egy széles ragasztócsíkkal leragasztotta a száját, majd csókolgatni kezdte, testszerte. A férfi fél kézzel a telefonját kezelte, és közel ugyanolyan élvezettel fotózta a lány rémült szemét, mint a későbbiekben a melleket markoló kezet, aztán a női testet mohón faló szájat. Különleges „látószöggel”, szinte művészi beállítással örökítette meg, ahogy szétfeszítette a lábakat, majd felpattant és némi keresgélés után megtalálta azt a helyet, ahonnan immár videófelvételt akart készíteni – nyilvánvalóan már a tényleges aktusról. Isabelle rémületében összerándult, amikor Luke keze megérintette az arcát és letörölte a könnyeit:
– Apádnak megígértem, hogy küldök képet, videót. Még az is lehet, hogy nem ma halsz meg, my bella. Leginkább attól függ, milyen élményeket tartogatsz nekem. Ha a kellemesnél jobbakat, egy ideig még életben maradsz. Cccssssss – térdelt a lány bal combjára Jones, miközben az egyik kezével a nő jobb lábát feszítette az ágyra, a másikkal pedig kihámozta magát az alsónadrágjából. White-nak nem állt szándékában küzdelem nélkül megadni magát, de már erősen vesztésre állt, amikor a viaskodás hatására felborult a mobil, a kamerájával lefelé. Jones lekevert egy pofont a lánynak, majd hátrébb húzódott, hogy felálljon, és ismét beállítsa a telefont a megfelelő szögbe. Mielőtt azonban ezt megtehette volna, egy árny lépett mögé, beledöfött egy tűt, aminek hatására Luke Jones Isabelle lába között landolt, bár immáron ártani képtelenül.
A lány felnyögött, amikor a segítségére siető ismeretlen leemelte róla Jonest, illetve rálebbentette a vékony selyemlepedőt. Miután ezzel végzett, rögvest az objektívjára esett telefont vette kezelésbe, és azt alig megmozdítva, kikapcsolta a felvételt. Aztán az ágy környékén kutatni kezdett, majd hamarosan megtalálta a bilincsek kulcsát és kiszabadította Isabelle-t. Ms. White selyemlepedő-tógában, felhorzsolt csuklóját masszírozva ült, mire Marc és Ethan is megérkezett. A nő meglehetősen epés hanghordozással szólalt meg:
– Áruljátok el fiúk, ez is a lecke bevésésének része, vagy csak elbénáztátok az akciót? Mert, ha az a szándékotok, hogy egyre kevésbé bízzak bennetek, akkor most szólok, kimondottan jó úton jártok!
Northman komoran hallgatott, viszont a titokzatos megmentő megszólalt:
– Őrangyalnak itt voltam neked én, Isabelle. A srácoknak mozgásérzékelőket, őröket, miegymásokat kellett kerülgetniük, lévén, jó atyádat is be kellene kalitkázni. Ahhoz pedig, kell Jones. Méghozzá, többé-kevésbé sértetlenül. Nem beszélve arról, nem kellene sem lövöldözés, sem betörés miatt bekerülni a hírekbe.
– El akarjátok engedni? – hűlt el a lány a tudattól, hogy gyakorlatilag a semmiért kockáztatta az életét.
– Azt nem mondtam – vigyorgott a pasas. – John, hogy áll? – fordult a két másik férfihoz a maszkos figura.
– Megnyerte a licitet, vitte a nőt, terv szerint – válaszolta Ross.
– Rebeccával mi a terv? – kapta fel a fejét a lány.
– Semmi extra. Egy unatkozó, híres, gazdag, nem mellesleg, jóképű rockzenésszel lesz az éjszaka folyamán. Gondolod, célravezető lenne vele bármit is tenni? Neki úgy kell a mai éjszakát eltöltenie, hogy eszébe se jusson Elisabeth Jenkins, vagy ha mégis, akkor az leghamarabb holnap, késő délelőtt történjen meg. De a további kérdéseidre inkább út közben fogok válaszolni, nem célszerű sokáig itt parkolnunk. Addig kell lelépnünk innen, amíg közel észrevétlenül megtehetjük. Távozás közben szemügyre veheted, hogy mit alkotott a mentorod és Ethan annak érdekében, hogy ezt a szép elképzelést végre is tudjuk hajtani. Hoztak neked ruhát is, úgyhogy, akár el is mehetnél öltözködni!
– Parancs, értettem! – válaszolt Isabelle, mire a számára még mindig névtelen pasas felnevetett.
– Nem ragaszkodom hozzá, hogy így nyugtázd, megértetted, végrehajtod, amit mondok, bár kétségkívül sokkal egyszerűbb, mint találgatni. Bocs, még nem volt alkalmam bemutatkozni. Patrick Hammond vagyok – vette le végre a csuklyáját a fickó.
Ms. White egy mosolyt villantott és elment fürdőszobázni. Northman utánament és az ajtófélfát támasztva nézte, ahogy tanítványa immár felöltözve, szétkenődött sminkje maradványainak eltüntetésével foglalatoskodott.
– Mesélsz? – nézett a tükörből mentora szemébe a nő.
– Most nem. Elvileg, lesz még egy találkozónk, ott tartanak majd egy kis mesedélutánt, mert akkor már nem sietünk annyira.
– Már alig várom, mert szokásosan hülyének érzem magam. Nem csak azért, mert nem tudok mindent, hanem azért is, mert belementem ebbe az egészbe.
– Az alapot te találtad ki, amire akár még büszke is lehetnél. Holdenék csak továbbgondolták.
– Egyébként, kicsoda a benti figura, mármint ez a Hammond?
– Jeff Holden elit kommandósainak parancsnoka. Már egy ideje beépült, mint Luke Jones személyi testőre.
– Mi az ördög! Ezek tényleg ennyire rá vannak cuppanva a történetre?
– Tényleg – hallatszott Patrick karcosan mély hangja Marc mellől. – Hölgyem, tekintsen el a sminkje elkészítésétől, indulunk. Méghozzá, most.
Hammond immár ismételten a személyi testőr öltönyében feszített, míg Ethan, Marc és Luke az ajtó mellett várakozott, bár az utóbbi kevésbé önszántából. Az álcázott kommandós kiment az előtérbe, és némi gúnnyal a hangjában tájékoztatta a ház biztonsági főnökét:
– Lelépünk, Luke-nak nagyon bejött a mai bige. Nem csodálkozom, tényleg jó kis pipi. Egyértelműen a főnök ízlése. Egy ideig ide nem jövünk vissza, egyelőre a yachtra megyünk. Majd jelentkezem.
– Oké – vigyorgott közel tiszteletlenül a biztonsági ember. – Ahogy kérted, a kocsi a hátsó kijáratnál van. Nagyon elkaphatta a pipi Luke farkát, ha… – maradt befejezetlen a férfi mondata, mert Patrick közbeszólt:
– El, és tövig be is nyelte. Mikor, mivel. Jones eléggé kinyúlt, de te is ismered, ezt nem szívesen reklámozná. Így hát sunyiban lépünk le, te pedig nem tudsz róla! Úgyhogy, fordíts hátat a hátsó kijáratnak és csukd be a szemedet is, cimbora, jobban jársz.
– Tudom, és eszemben sincs megcsodálni – válaszolta a másik férfi. – Elég paraszt és elviselhetetlen tud lenni, de te egészen jól kezeled, marad a tiéd a lehetőség. 
– De csak addig, amíg meg nem unom – nevetett fel Patrick, majd belecsapott a biztonsági főnök tenyerébe, kacsintott egyet, aztán visszaigazította a szemére a napszemüveget, elkomolyodott, és visszament Jones hálószobájába.
Ethan és Marc csak biccentett egyet és már el is indultak, észrevétlenül, a kerten keresztül. A kommandós közben eligazította a társaságában maradt lányt, s a kezébe adott egy kimondottan élesnek látszó, nem éppen kecses, sokkal inkább masszív kést:
– Isabelle szívem, fogd marokra ezt a dikicset, és célozd meg vele a pali direkte ruhán kívül hagyott koronaékszereit. Úgy haladj vele keresztül a kerten, mintha alig bírnál a véreddel, bújj hozzá, satöbbi. A limóban már nem kell szoros kontaktusban lenned vele, idővel majd zuhanyozhatsz is.
Hammond megvárta, amíg fülesébe visszajelzett Northman és Ross, majd elindult. Gond nélkül elérték a limuzint és amikor kinyitotta az ajtót, Luke Jonesra két hangtompítós pisztoly csöve meredt fenyegetően. Ethan Ross szólt halkan, viszont annál határozottabban:
– Mr. Jones, a farkát elpakolja, aztán beül az autóba. Nem csinál hülyeséget, mert mielőtt kigondolná, lelövöm. Nem üvölt, nem próbálkozik, mert akkor is megteszem. Mozgás!
Luke Jones engedelmesen megigazította a ruházatát, beszállt és leült Northman mellé. Marc az oldalába döfte a pisztolyát, Ethan az ajtó mellé húzódva fogta rá a fegyverét, White pedig elhelyezkedett a fegyverkereskedővel totálisan szemben, dekoratív magas sarkújával megrúgta a térdét, mire Luke engedelmesen szétnyitotta a lábát. Isabelle lejjebb csúszott az ülésen, és a férfi ágyékára helyezte a cipőjét.
Patrick jókedvűen vigyorogva ült be a kormány mögé és elindult.
Az autózás nyugalmas csöndjébe SMS érkezését jelző rövid, bár nem kimondottan diszkrét hang csörrent bele. Isabelle White előásta Jones mobilját, elolvasta az üzenetet, aztán megigazította a cipője sarkát a férfi ágyékán, mielőtt kérdezett volna:
– Edward White érdeklődik, jól szórakozol-e? Nem akarok elcsúszni azon, hogy nem a megszokott szóhasználatoddal válaszolok, úgyhogy makogj valamit! A hihetőség kedvéért csatolok a képekből is.
Jones kettőt nyelt, majd diktálni kezdett: „Remekül. Nagyon élvezem. Majd még jelentkezem!”
Miután befejezte az írást, Isabelle keresett a kollekcióból két határozottan ütős képet és csatolta.
Nem kellett sokáig várni a válaszra:
„Szuper. Érezd jól magad, fotózz és videózz sokat! A találka rendben van?”
Isabelle felolvasta a reakciót, egyben mélyebbre nyomta a cipője sarkát, ezzel gyors és őszinte válaszra sarkallva a fegyverkereskedőt.
„Igen. Egy hét múlva, az Arabellán.”
A lány elküldte, majd kérdőn nézett Jonesra, mire az elvigyorodott:
– Nem csak fotókat, és videókat ígértem, ribanc. Hanem az üzlet előtt egy live-showt is, amibe a kedves papa akár be is szállhat. Aztán a nyílt tengeren némi cápaetetés lesz a program.
Isabelle White beharapta a szája szélét, majd addig nyomta a cipősarkát, amíg a fegyverkereskedő arca el nem torzult és ordítani nem kezdett.  



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése